SKOLENS PERSONALE

SÅDAN SER VI UD 🙂

Anna Bindesbøll

Lærer: Engelsk og dansk.
Uddannelsesvejleder og trivselslærer

Læs mere

Anna Bindesbøll

Lærer: Engelsk og dansk.
Uddannelsesvejleder og trivselslærer

Uddannelsesvejleder og trivselslærer, samt underviser i engelsk, dansk og valgfag.

Jeg har arbejdet på Klank Efterskole siden 2011 og det har jeg planer om at fortsætte med, fordi jeg har verdens bedste job. I hverdagen møder jeg eleverne i flere sammenhænge eftersom jeg, udover den normale undervisning, også er uddannelsesvejleder og en af skolens trivselslærere.

Når jeg ikke er på Klank Efterskole, bor jeg i Silkeborg med min mand, 2 børn og den sødeste hund. Jeg er nok lidt en nysgerrig type; altså nysgerrig på andre mennesker (og hvorfor de nu gør, som de gør), verden omkring mig, eller helt nørdede detaljer om et eller andet, jeg lige er blevet optaget af.

Charlotte Post

Lærer: Designlinje, dansk og kulturfag

Læs mere

Charlotte Post

Lærer: Designlinje, dansk og kulturfag

Jeg hedder Charlotte Post og er født i 1977.

På Klank Efterskole underviser jeg lige præcis i de fag jeg synes er allermest spændende;

  • Linjefaget Design
  • Dansk
  • Div. valgfag – fx; Psykologi, Designværksted og Fokus på dansk.

Udover min læreruddannelse, er jeg også uddannet cand. pæd. i materiel kultur samt teaterskrædder. Det kreative område har altid haft min store interesse, og det er med stor glæde jeg varetager undervisningen på designlinjen. Her er der mulighed for at introducere eleverne for en verden af kreativitet, eksperimenterende virksomhed og glæde, når de ser et projekt vokse fra idéplan til færdigt produkt.

I Danskfaget brænder jeg for at introducere eleverne for at bredt spektre af tekster, og sammen med dem fordybe sig i den enkelte tekst gennem analyse og fortolkning – Hvad gemmer der sig bag linjen? Hvilke analysemetoder kan der anvendes? Hvordan skal vi forstå sproget? Osv.

I min fritid nyder jeg livet på landet og bruger en del tid på forskellige aktiviteter i naturen. Derudover flyder arbejde og fritid også ofte sammen, i form af kreative og praktiske projekter der fylder i mit værksted.

David Amager

Ridelinjen

Læs mere

David Amager

Ridelinjen

Jeg er uddannet som berider i 1996.

Fra 2009 til 2017 var jeg ansat som landstræner på det danske para dressage landshold. Her bestod mit job i at være ansvarlig for træning og arrangement planlægning sammen med rytterne og have talentarbejdet med de unge ryttere. I jobbet har jeg også haft den opgave at være koordinator mellem rytterne og forbundet. I denne periode er det blevet til en del medaljer ved alle de store mesterskaber.

Nu er jeg så heldig at undervise på ridelinjen her på Klank Efterskole. Det er et fedt job, hvor jeg kan være med til at hjælpe en masse unge mennesker til at forstå hesten

 

Henrik Gammelgaard

Lærer: Fysik/kemi, biologi og geografi samt valgfag

Læs mere

Henrik Gammelgaard

Lærer: Fysik/kemi, biologi og geografi samt valgfag

Jeg hedder Henrik. Født i 1977 og fik stukket mit eksamensbevis fra Århus Lærerseminarium i hånden i juni 2012. Jeg brænder for at lave fed efterskole! Både i undervisningen og om aftenen og på weekendvagter.

Er jeg ikke at finde på skolen, er jeg muligvis sammen med min smukke kone og vores to fantastiske tøser. Når fritiden tillader det, kunne den også stå på aktiviteter såsom basketball, ishockey, kajak, golf, jagt eller en tur på Aarhus Stadion.

Janne Rebo

Lærer: Danselinje, engelsk og valgfag

Læs mere

Janne Rebo

Lærer: Danselinje, engelsk og valgfag

Jeg er efterhånden rundet de 50 år og underviser i spansk, engelsk, Cambridge engelsk, div. valgfag samt administrerer de internationale Cambridge eksaminer på skolen

Jeg var med, da vi etablerede Klank Efterskoles danselinje. Den startede med fokus på Verdensdans men har de seneste år fået to primære ben nemlig Moderne dans og Urbanstyles. Vi er tre undervisere på linjen, alle med stor erfaring indenfor dansens verden. Jeg underviser primært i det teoretiske, pædagogiske, didaktiske samt verdensdans. Desuden organiserer og evaluerer jeg dansepraktik for dem der skulle have lyst til dette.

Jeg blev uddannet fra Århus Seminarium i 2001 i linjefagene engelsk og idræt. Herudover har jeg 2 landbrugsuddannelser og en kort turistuddannelse. Jeg har været danseunderviser de sidste 30 år i både ind og udland, lavet shows samt underholdt og arrangeret salsafester m.m. siden 1990.

Mit voksenlivs mest sjove og lærerige erfaringer har jeg fået fra livets skole. Især diverse danserejser rundt i verden har beriget mit liv, givet mig skønne venner, udvidet min horisont og inspireret min dans. Især samba og Brasilien er jeg helt vild med, så meget at jeg har været der 12 gange bl.a. for at få masser af danserfaring samt ikke mindst for at optræde til verdens mest fantastiske karneval i Rio De Janeiro, hvor jeg 3 gange har været solodanser på Sambadromen.

Uden for Klank er jeg mor for min skønne teenagedatter. Jeg er danser, underviser og formand for Sambaforeningen Sambananas i Århus.

Jesper Munkholm

Viceforstander: Adventurelinje og fysik

Læs mere

Jesper Munkholm

Viceforstander: Adventurelinje og fysik

Jeg hedder Jesper Munkholm, er født i 1974 – dengang Eddy Merckx var konge af cykelsport og 10 kr. var en pengeseddel.

På Klank Efterskole underviser jeg i linjefaget Adventure, fysik, matematik og fællestimer. Jeg synes Klank Efterskole er et fantastisk sted at arbejde, fordi skolen både rummer det seriøse og det sjove, bøger og bevægelse, det kreative og det konkrete.

Når jeg ikke er på arbejde, er jeg sammen med min kone og to børn. De synes dog ofte, at jeg lyder til at have det lidt for sjovt på mit arbejde og siger, at jeg også skal huske at tage dem med ud og vinterbade, spille musik og løbe ½ maraton.

Katrine Thing Holm

Lærer: Dansk, sang og valgfag

Læs mere

Katrine Thing Holm

Lærer: Dansk, sang og valgfag

Jeg hedder Katrine og jeg er dansklærer og kor-ansvarlig.

Det med kor og musik er noget, jeg har en særlig interesse for, og jeg synes, det er enormt vigtigt, at vi alle sammen oplever fælleskabet ved sang. Jeg har den ære at stå for at få hele skolen til at synge sammen, når vi har fællessang en gang om ugen. Derudover tilbyder jeg valgfag i “lille-kor” og klaver.
Hvis interessen er der, tilbyder jeg også meget gerne stomp eller “SDS” (sang-dans-og-spil). Det kan jeg tilbyde, fordi jeg har en baggrund fra musikkonservatoriet, hvor jeg havde hovedfag i rytmisk sang og rytmisk musik- og bevægelse.

Jeg er derefter  læreruddannet i dansk og samfundsfag, og så kan jeg ikke holde mig fra at tale lidt om feminisme og normkritik, når jeg har mulighed for det til morgensamling.

Line Rahbek Quitzau

Lærer: Ridelinje og dansk.  Trivselslærer og læsevejleder

Læs mere

Line Rahbek Quitzau

Lærer: Ridelinje og dansk.  Trivselslærer og læsevejleder

Jeg hedder Line Rahbek Quitzau, jeg er født i 1990 og er lærer på Klank Efterskole.

Jeg er uddannet lærer med linjefagene dansk, tysk og special pædagogik. Her på skolen underviser jeg i dansk og i netop det, som jeg brænder mest for; jeg er nemlig også lærer på hestelinjen. Jeg har arbejdet med heste i mange år og er selv en aktiv dressurrytter.

Jeg er nem at finde på skolen, for når jeg har fri, befinder jeg mig ofte i stalden, hvor jeg rider/passer min hest Satin.

Jeg bor i Galten, på en lille gård, med min mand og vores to børn, hunden Ringo, en håndfuld høns og vores heste. Jeg nyder at rejse og har besøgt mange forskellige verdensdele. I min fritid, elsker jeg særligt at stå på ski, være sammen med min familie og mine venner.

Jeg underviser på, hestelinjen, i dansk, er trivselslærer samt skolens læsevejleder.

Marie Louise Thalling

Lærer: Tysk, fransk og valgfag

Læs mere

Marie Louise Thalling

Lærer: Tysk, fransk og valgfag

Jeg hedder Marie Louise. Jeg er lige så gammel som Lady Gaga.

Jeg er uddannet i tysk og filosofi på Aarhus Universitet og har arbejdet en lille smule som gymnasielærer, men fandt snart ud af, at efterskolelærer er det, jeg altid har skullet være.

Jeg elsker hverdagen her på Klank, fordi den aldrig er den samme og fordi vi er gode til at tage ja-hatten på.

Jeg underviser i:
– tysk
– valgfag: filosofi, fransk, yoga mm.
… og så er jeg medinstruktør på skolens årlige musical.

Jeg er særlig fan af strikning, vandreture, vinterbadning, gakkede gangarter, bigbandmusik, uventede gæster, enhver pedantisk diskussion af sproglige vendinger, men også bare af pandekager – jeg elsker pandekager.

Jeg bor i Aarhus sammen med min kæreste, Troels, der er klassisk sanger, og vores 2 krudtugler, Johanne og Vidar.

Mia Therese Bach

Lærer: Engelsk og teater

Læs mere

Mia Therese Bach

Lærer: Engelsk og teater

Jeg hedder Mia-Therese, også kaldet MT eller bare Mia. Jeg er uddannet fra Aarhus Universitet, hvor jeg studerede Dramaturgi og Engelsk. Jeg har altid elsket alt omkring teater og teaterfaget, og siden jeg selv gik på efterskole, har jeg haft et ønske om engang at blive teaterlære på en efterskole.

Som engelsklærer ønsker jeg at eleverne får lov at lære på en ny måde, og det kan nok ikke helt undgås, at gode gamle Shakespeare dukker op og stiller det klassiske eksistentielle spørgsmål; Om at være eller ikke at være… kan vi tage en anden dag.
Til marts har vi vores teateruge, hvor hele skolen arbejder sammen om at få stablet en forestilling på benene. Her vil jeg stå for at instruere og producere forestillingen sammen med eleverne, og det plejer ALTID at være en uge med masser af sjov, skrå brædder, store følelser, sunde frustrationer og en kæmpe forløsning når tæppet går!

Jeg har i øvrigt en stor kærlighed til sport, og følger troligt med i alverdens slutrunder på kryds og tværs. Jeg holder meget af efterskolelivet, men jeg glæder mig også altid til at komme hjem til min lille familie I Hørning.
Her bor jeg sammen med Anders og vores søn Louie.

Glæder mig til at lære dig at kende.

Morten Dahlerup Raundahl

Lærer: Matematik, engelsk og fodbold

Læs mere

Morten Dahlerup Raundahl

Lærer: Matematik, engelsk og fodbold

Niels Berglund

Danselinjen

Læs mere

Niels Berglund

Danselinjen

Pavel Herrera Duquesne

Danselinjen

Læs mere

Pavel Herrera Duquesne

Danselinjen

Jeg er uddannet som danser og koreograf på Cuba, på det Cubanske Musik Institut. Jeg har 20 års erfaring som danser og i de sidste 12 år har jeg beskæftiget mig med danseundervisning, noget som jeg elsker og brænder for.

I min undervisning lægger jeg stor vægt på teknik og kreativitet. Jeg glæder mig hvert år til at lære eleverne en masse og ser frem til at se deres udvikling.

Peter Seiding

Forstander

Læs mere

Peter Seiding

Forstander

Rasmus Hedegaard Sørensen

Lærer: Fodbold, matematik og valgfag

Læs mere

Rasmus Hedegaard Sørensen

Lærer: Fodbold, matematik og valgfag

Jeg hedder Rasmus Hedegaard og underviser i fodbold, matematik og forskellige valgfag.

Jeg har DBU’s B1 træneruddannelse, er tidligere seniortræner og er generelt bare vild med fodbold! For mig er glæden ved spillet noget af det mest centrale og det vil jeg gerne give videre til alle mine elever.

Jeg har en bachelor i idræt, som blandt andet har givet mig kompetencer omkring fysisk træning, skader og genoptræning. Derudover er jeg også friluftsvejleder, kajak- og klatreinstruktør. Klatring er blandt andet et af de valgfag jeg tilbyder på Klank.

Ved siden af lærergerningen har jeg mit eget firma ‘NoBadDays’, hvor jeg er stuntman på diverse film- og tv-produktioner.

Når jeg ikke er på Klank, så nyder jeg livet på landet med min kæreste og to sønner.

Rasmus Wagner

Lærer:  Cykling og matematik

Læs mere

Rasmus Wagner

Lærer:  Cykling og matematik

Jeg hedder Rasmus Wagner og er født i 1979. Jeg er bo i Galten sammen med min kone og to børn, Emma og Ida.

På Klank Efterskole underviser jeg i linjefaget cykling og matematik .

Cykling er en min helt store passioner, og spørger man min kone, vil hun nok fortælle, at denne kommer før alt andet. Det er måske heller ikke langt fra sandheden, det fylder i hvert fald meget, både i mit arbejdsliv og i min fritid.

Jeg er tidligere uddannet tømrer, men har sidenhen læst til lærer på Silkeborg UC. 

Signe Skovgaard-Hansen

Lærer: Adventure og  idræt samt valgfag

Læs mere

Signe Skovgaard-Hansen

Lærer: Adventure og  idræt samt valgfag

Mit navn er Signe. Jeg er født i 1992 og er uddannet lærer fra læreruddannelsen i Århus 2019.

Jeg har mine ben solidt plantet i den jyske muld og er helt tosset med at være aktiv. I mine unge dage var jeg elitesvømmer, og efterfølgende haft stor interesse i at løbe halvmarathon, køre mountainbike, ro kajak, stå på ski og ikke mindst slide på jernet i det lokale fitnesscenter. Kort sagt, så fanger rigtig mange fysiske aktiviteter mig, og gerne hvis der er fart på. På Klank er jeg så tæskeheldig at undervise i adventure og have en masse aktive og fede valgfag, hvilket jeg elsker! Gennem undervisningen vil jeg gerne inspirere eleverne til at kunne tage kampen op iført en kæmpe ja-hat og opnå følelsen af at mestre. Som lærer ser jeg altid det skønne i det skæve, og nyder at mine arbejdsuger aldrig er ens. Når man ikke kan finde mig på skolen, er jeg sikkert at finde langs Samsøs kyster på mit SUP board eller foran pejsen i sommerhuset.

Simon Troelsgaard

Lærer: Musiklinjen og valgfag

Læs mere

Simon Troelsgaard

Lærer: Musiklinjen og valgfag

Jeg hedder Simon Troelsgaard. Oprindeligt fra Skive og er fra 1988.

Jeg har levet af at spille musik professionelt, siden jeg var 15 år. I det mest af mit musikalsk liv har jeg været en del af det danske band Dúné. Hvor vi har turneret verden rundt. Det var en fantastisk oplevelse og meget lærerigt. Efter min afgang med bandet i 2012, har jeg levet som ”hyret hånd” for forskellige danske artister, som L.O.C., Thomas Buttenshcøn, Bryan Rice og flere andre.

Jeg har afsluttet en Kandidat i Rytmisk Musik på Det Jyske Musikkonservatorie, hvilket har været en spændende rejse.

Jeg underviser på Musiklinjen på Klank Efterskole, samt har forskellige valgfag som: Guitar, Bas, Band, Musikproduktion og ukulele. Hvis der er andre musikalske ønsker, kan eleverne altid komme og spørge. For jeg har altid Ja-hatten på.

Sunitha Dodla

Klank International Matematik og Science

Læs mere

Sunitha Dodla

Klank International Matematik og Science

My name is Sunitha Dodla. I came to Denmark from India in 2014, with my dear husband. We, currently, live in Herning. I have a PhD in Science and topic of my research is  DNA binding studies of metal complexes, and I have published National and International papers and I have 9 years of teaching experience which spans the different age-groups from Primary to Higher Education. Previously I worked in International school and an Efterskole.

 

Here, at Klank, I am part of the Cambridge Line teaching IGCSE Mathematics and Combined Science (Biology.Chemistry and Physics).

 

I love to travel and experience different cultures and I enjoy living and working in Denmark. What I love about Denmark is the way in which you are made to feel welcome.

Everyone is accepting and helpful and this made me to fall in love with Denmark.

What I  love about Klank  is the sense of community and family. It is a great place to work and there is a sense of pride in knowing me as a part of such a close-knit school. I love working in the innovative, inspiring and creative environment which is an integral part of Klank’s DNA.

Outside the classroom, I enjoy Singing, Dancing, Cooking and Creative Activities

Søren Severinsen

Lærer: Engelsk, kulturfag og eSport

Læs mere

Søren Severinsen

Lærer: Engelsk, kulturfag og eSport

Hej jeg hedder Søren!

Jeg er uddannet engelsk, historie og kristendomslærer! Jeg er også skolens eSports lærer.

Man kan sige jeg har en kærlighed til fordybelse i de lidt mere “nørdede” ting!
Jeg brænder for at gøre eSport mere mainstream og nedbryde de fordomme som det ofte bliver sat i forbindelse med!

Sammenhold, rummelighed og fokus på at gøre “jeg” til “vi” er noget som går hånd i hånd med måden jeg både er som eSports træner og som efterskolelærer.

Troels Kolstrup

Lærer: Kunst, matematik og valgfag

Læs mere

Troels Kolstrup

Lærer: Kunst, matematik og valgfag

Jeg hedder Troels Carlsen Kolstrup, født i 1988, og er uddannet lærer på ViaUc-Århus i matematik, billedkunst og materieldesign.

På Klank underviser jeg i matematik, linjefaget kunst og diverse valgfag.

Tanken om at blive lærer fik jeg siddende i en vulkansk sø i Guatemala. Jeg brænder for de kreative fag, og har siden gymnasietiden altid haft en  tegnemappe med mig. Mine store passioner har de sidste mange år været kunst og rulleskøjter. Men efter jeg som 30årig brækkede min fod på et jernrør på rulleskøjter, har jeg disponeret mere tid til at male. Faktisk er jeg blevet besat af lysten til at male, og har været heldig nok til at kunne sælge tegninger og malerier.

Jeg ser kunst som et håndværk. At tegne og male kan lærers af alle. Det er principper og viden, der skal læres og øves, forstås og gentages. Som lærer på Klank har jeg fået muligheden for at give mine principper videre til elever, der har lyst til at lære.

Jeg bor i Galten med min kæreste og vores datter.

Jeg er hårløst ærlig.

Bo Risager

Pedel

Læs mere

Bo Risager

Pedel

Jeg hedder Bo og er uddannet tømrer. På skolen er jeg oftes at finde på mit værksted, hvis ikke lige jeg er igang med male, bore, skrue, slæbe, bygge, flytte eller udtænke løsninger til en skole som er over 150 år gammel…

Ved siden af skolen har jeg et par dejlige børn og så er jeg ret vild med lystfiskeri.

Bonnie Salling

Ernæringsassistent

Læs mere

Bonnie Salling

Ernæringsassistent

Jeg er en ret sød (ifølge mig selv) pige fra 1974 som har været ansat på Klank Efterskole siden 2008.

Jeg er uddannet ernæringsassistent og arbejder derfor i køkkenet. Selvom min “titel” er ernæringsassistent, lever jeg ikke sundere end alle andre, jeg ELSKER også chokolade og rødvin.

Jeg har været uddannet siden 1995, og har siden da arbejdet på forskellige lokalcentre og har også været nogle år på Marseliesborg hospitalet.

Da jeg fik muligheden for at prøve kræfter med de unge og deres kost, sprang jeg til og det er jeg bare RIGTIG glad for! Stemningen i et køkken fyldt med elever, er skøn.

Når jeg ikke er på skolen, er jeg sammen med min familie som består af, ham jeg er gift med, Michael, vores søn, Karl-Alfred, og vores datter, Lucca-Marie. Desuden har jeg en hund, som har damp, og ham kalder vi Matti.

I min fritid løber jeg meget. Sport i det hele taget fylder en stor del i mit liv. Humøret er i top og jeg får meget mere overskud til hverdagen, når jeg er i god form. Jeg deltager også gerne i løb med efterskolen f.eks. halvmaraton. Det er en god måde at være sammen med elever og kolleger på.

Camilla Schaadt Thorn

Ernæringsassistent

Læs mere

Camilla Schaadt Thorn

Ernæringsassistent

Jeg er en pige fra 1976, som bor med min kæreste og vores to børn, Philip og Liva.

Vi bor i Galten, men kommer fra Højbjerg.

Jeg er uddannet ernæringsassistent og salgsassistent inden for tøj.

Jeg har arbejdet i køkkenet på flere plejehjem i området Hasle/Åbyhøj, på Arkitektskolens Kantine og på Aarhus Akademi.

Jeg har masser af humor, er kreativ og elsker at arbejde med  unge mennesker.

Jeg startede på Klank Efterskole i januar 2022.

Dorthe
Kragelund

Rengøringsassistent

Læs mere

Dorthe
Kragelund

Rengøringsassistent

Jeg hedder Dorthe og er født i 1963.

Jeg bor i Galten sammen med min mand. Hver weekend tager jeg på camping og i min fritid kan jeg godt lide at hækle, gå ture og læse en god bog.

Elisabeth Kristina Walberg

Ernæringsassistent

Læs mere

Elisabeth Kristina Walberg

Ernæringsassistent

Hanne Nielsen

Køkkenchef og valgfag

Læs mere

Hanne Nielsen

Køkkenchef og valgfag

Jeg er født i 1968. Jeg bor i Skovby, ca. 5 km. fra skolen så jeg får en lille frisk cykeltur, året rundt. Jeg har været køkkenleder på efterskolen siden 2008.

Jeg elsker økologi og tænker bæredygtighed ind i min hverdag. Tidligere har jeg arbejdet i daginstitutioner, universitetskantine og 10 år på børnehjem, så madlavning til børn og unge har altid fyldt meget i mit arbejdsliv.

Jeg elsker at have unge mennesker omkring mig og jeg er rigtig glad for at være køkkenleder på Klank Efterskole.

Jeg er også uddannet håndarbejdslærer, så ind imellem er jeg også at finde som underviser på valgfag, fx strik/hækling eller patchwork.

Når jeg ikke er på arbejde, ser man mig gladest sammen med min mand, vores 2 drenge og 1 barnebarn. I min fritid nyder jeg at være kreativ, rode rundt i min have, slappe af på terrassen, læse en god krimi, ro i kajak eller dykker ned under havets overflade.

Kasper Trab Stidsen

Branding, CMS website, CRM system og ViGGO

Læs mere

Kasper Trab Stidsen

Branding, CMS website, CRM system og ViGGO

Jeg hedder Kasper og jeg har været på Klank Efterskole siden 2016.

Det er mig der står for at styrke ensartethed og genkendelighed gennem vores website, brochurer og sociale medieplatforme. Jeg er på Klank Efterskole på halv tid.

Privat er jeg gift med Marianne, vi har 3 børn og så er jeg fodboldtræner i storklubben GUI.

Rikke Busk

Skolesekretær

Læs mere

Rikke Busk

Skolesekretær

Jeg hedder Rikke og har været skolesekretær på Klank Efterskole siden 2021 efter at have arbejdet som revisor i rigtig mange år.

Det er mig, der tager telefonen, når du ringer, og jeg sidder klar til at hjælpe med alt omkring skolepenge, statslig elevstøtte, elevadministration, økonomi og regnskab og meget andet.

Jeg holder af, at eleverne kigger ind på kontoret, gør min dag uforudsigelig og giver hverdagen kulør.

Jeg bor i Silkeborg med min mand og vores tre skønne børn.

Min fritid bruger jeg helst i mit sommerhus og sammen med venner og familien.