SKOLENS PERSONALE

SÅDAN SER VI UD 🙂

Læs mere

Klaus Larsen

Forstander: Fællestimer

Klaus Larsen

Forstander: Fællestimer

Ansat på Klank Efterskole siden 2007.

Jeg er årgang 58, gift med Lene og vi har sammen 3 voksne eller i hvert fald snart voksne børn.

Katrine, Matilde og Rasmus. Vi bor i Viby.

Min store interesse ud over efterskolen er håndbold og ellers idræt i det hele taget.

Jeg elsker at stå på ski og er lige begyndt at spille golf.

Jeg underviser i matematik, en gang imellem håndbold, har fællestimer og er sammen med Poul Duedal vejleder på skolen.

Det meste af min tid på skolen bruges dog på kontoret ved telefonen og computeren.

Jeg er på skolen hver dag og døren til mit kontor er altid åben.

Læs mere

Jesper Munkholm

Viceforstander: Adventurelinje og fysik

Jesper Munkholm

Viceforstander: Adventurelinje og fysik

Jeg hedder Jesper Munkholm, er født i 1974 – dengang Eddy Merckx var konge af cykelsport og 10 kr. var en pengeseddel.
På Klank underviser jeg i liniefaget Friluft & Adventure, fysik, matematik og fællestimer. Jeg synes Klank Efterskole er et fantastisk sted at arbejde, fordi skolen både rummer det seriøse og det sjove, bøger og bevægelse, det kreative og det konkrete.
Når jeg ikke er på arbejde, er jeg sammen med min kone og to børn. De synes dog ofte, at jeg lyder til at have det lidt for sjovt på mit arbejde og siger, at jeg også skal huske at tage dem med ud og vinterbade, spille musik og løbe ½ maraton.

Læs mere

Dorthe Hansen

Sekretær

Dorthe Hansen

Sekretær

Jeg hedder Dorthe og er skolens sekretær. Jeg bor i Voel sammen med min mand og vores lille hund.

Jeg er oftest at finde på kontoret, hvor jeg ordner skolens regnskaber, koordinerer aftaler, lokalisere forsvundne elever, personale og dyr, taler i telefon med forældre og forretningsforbindelser – kort sagt: jeg forsøger at holde styr på alt det, der ikke er styr på og samler alle “trådene” 🙂

Læs mere

Kasper Trab Stidsen

Kommunikation & Branding

Kasper Trab Stidsen

Kommunikation & Branding

Jeg hedder Kasper og jeg har været på Klank Efterskole siden 2015.

Det er mig der står for at styrke ensartethed og genkendelighed gennem vores website, brochurer og sociale medieplatforme. Jeg er på Klank halvtid, den anden halvdel er jeg ved Aarhus kommune i et IT job.

Tidligere ansættelse ved AGF talentsamarbejde, med arbejdsopgaver i forbindelse med cups, camps, talentsamlinger osv.

Derudover har jeg arbejdet som underviser i Microsoft Office programmer og Adobe-programmer.

Læs mere

Anna Bindesbøll

Lærer: Ridelinje, Engelsk og dansk.
Trivselslærer

Anna Bindesbøll

Lærer: Ridelinje, Engelsk og dansk.
Trivselslærer

Jeg har været tilknyttet skolen siden august 2011, og er dermed en af de nye lærere i flokken og faktisk også den mindste rent fysisk. Jeg er 29 år gammel og bor i Silkeborg, hvor jeg har fællesøkonomi med mine potteplanter, bil og hest!

Jeg har taget min uddannelse på Silkeborg Seminarium med linjefagene: dansk, historie, geografi og engelsk.

Her på Klank har jeg ansvaret for skolens hestelinje, samt underviser i engelsk og tilvalgsfaget Cambridge, hvor eleverne bliver klargjort til en international anerkendt eksamen.

Mit hjerte banker for hestene og har gjort det siden jeg var fem og fik de første ture på elevhesten Carina på den lokale rideskole. Dermed har jeg efterhånden 24 års erfaring med ridning og omgang med heste. I dag starter jeg primært springstævner på min sorte DV hoppe, dog træner jeg også ihærdigt dressuren, som kort sagt er grundlaget for al succes i ridning.

Udlængslen har til tider ramt mig, og jeg kan derfor også prale af, at have boet en periode i både New Zealand og England – det kan varmt anbefales! Udover det har jeg også rejst i både Asien og Argentina med min trofaste rygsæk, været på vandretur i Laos – hvor iglerne jagtede mine fødder, sprunget ud af en flyver og senere af en bro i New Zealand, dykket med både hajer og skildpadder og generelt vist bare taget en ”bette” bid af det, som livet også kan byde på.

Jeg skråler med på musikken i radioen, kan tale ufatteligt højt, elsker at grine, bliver vred hvis man skuffer mig, men heldigvis også hurtigt god igen.

Glæder mig over at have en hverdag, med så mange skønne unge mennesker – det kan da kun gøre sådan en sølle lærerinde glad!

Læs mere

Charlotte Post

Lærer: Designlinje, dansk og kulturfag

Charlotte Post

Lærer: Designlinje, dansk og kulturfag

Jeg underviser i:

  • Linjefaget Design
  • Dansk
  • Kulturfag (kristendom)
  • Div. valgfag – fx; Psykologi, Designværksted og Fokus på dansk.

Jeg hedder Charlotte Post og er født i 1977. På Klank Efterskole underviser jeg lige præcis i de fag jeg synes er allermest spændende.

Udover min læreruddannelse, er jeg også uddannet cand. pæd. i materiel kultur samt teaterskrædder. Det kreative område har altid haft min store interesse, og det er med stor glæde jeg varetager undervisningen på designlinjen. Her er der mulighed for at introducere eleverne for en verden af kreativitet, eksperimenterende virksomhed og glæde, når de ser et projekt vokse fra idéplan til færdigt produkt.

I danskfaget brænder jeg for at introducere eleverne for at bredt spektre af tekster, og sammen med dem fordybe sig i den enkelte tekst gennem analyse og fortolkning – Hvad gemme der sig bag linjen? Hvilke analysemetoder kan der anvendes? Hvordan skal vi forstå sproget? Osv.

I min fritid nyder jeg livet på landet og bruger en del tid på forskellige aktiviteter i naturen. Derudover flyder arbejde og fritid også ofte sammen, i form af kreative og praktiske projekter der fylder i mit værksted.

Læs mere

Henrik Gammelgaard

Lærer: Fysik, biologi og idræt

Henrik Gammelgaard

Lærer: Fysik, biologi og idræt

Hej!

Jeg hedder Henrik. Født i 1977 og har næsten lige fået stukket mit eksamensbevis fra Århus Lærerseminarium i hånden. Jeg blev færdiguddannet i juni 2012 og brænder efter at komme i gang med at undervise de unge mennesker.

Er jeg ikke at finde på skolen, er jeg muligvis sammen med min smukke kone og vores to fantastiske tøser. Når fritiden tillader det, kunne den også stå på aktiviteter såsom basketball, ishockey, kajak, golf, jagt eller en tur på Aarhus Stadion.

VI SES PÅ KLANK!!!

Læs mere

Janne Rebo

Lærer: Danselinje, engelsk og spansk

Janne Rebo

Lærer: Danselinje, engelsk og spansk

Jeg er 50 år og underviser i spansk, engelsk, Cambridge engelsk samt div. valgfag.

Herudover har jeg etableret Klank Efterskoles danselinje i Verdensdans hvor jeg primært underviser i juniorinstruktørdelen, showdans samt diverse danse fra Latinamerika og Caribien.

Jeg blev uddannet fra Århus Seminarium i 2001 i linjefagene engelsk og idræt. Herudover har jeg 2 landbrugsuddannelser og en kort turistuddannelse. Jeg har været danseunderviser, lavet shows, underholdt og arrangeret salsafester m.m. siden 1990.

Mit voksenlivs mest sjove og lærerige erfaringer har jeg fået fra livets skole. Især diverse danserejser rundt i verden har beriget mit liv, givet mig skønne venner, udvidet min horisont og inspireret min dans. Især samba og Brasilien er jeg helt vild med, så meget at jeg har været der 8 gange bl.a. for at få masser af dans samt ikke mindst for at optræde til verdens mest fantastiske karneval i Rio De Janeiro.

Uden for Klank er jeg mor for min skønne datter på 11 år, Lara. Jeg er danser, underviser og formand for Sambaforeningen Sambananas i Århus.

Læs mere

Jesper Friis

Lærer: Musiklinje og valgfag.

Jesper Friis

Lærer: Musiklinje og valgfag.

Jeg hedder Jesper Friis og har været tilknyttet Klank siden ’08. Jeg er musiker, producer og komponist samt leder af en lille musikskole. Jeg underviser i linjefaget musik og tilvalgsfag som tøserock, brugsklaver, guitar og studie/lydteknik.

I min fritid er jeg til Strynø og musik! Jeg har et fantastisk hus på Strynø og en båd som jeg elsker at sejle i. Her tilbringes tiden med gode venner og min store familie, – fyldt med sejlads, musik og uendelig meget frihed, som det altid har gjort.

Jeg glæder mig til at swinge, rocke og rulle med jer på Klank!

Læs mere

Line Rahbek

Lærer: Ridelinje, dansk som 2. sprog, tysk og trivselslærer

Line Rahbek

Lærer: Ridelinje, dansk som 2. sprog, tysk og trivselslærer

Jeg hedder Line Rahbek Petersen og er lærer på Klank Efterskole. Jeg er født i 1990 og er derfor skolens yngste lærer. Jeg er uddannet lærer med linjefagene dansk, tysk og specialpædagogik. Her på skolen underviser jeg i netop det, som jeg brænder mest for, jeg er nemlig lærer på hestelinjen. Jeg har arbejdet med heste i mange år og er selv en aktiv dressurrytter på stævnepladserne. Jeg er nem at finde på skolen, for når jeg har fri, befinder jeg mig ofte i stalden, hvor jeg rider/passer min hest Baron. Her på skolen underviser jeg også de grønlandske elever i dansk.

Jeg bor i Tranbjerg, nyder at rejse og har besøgt mange forskellige verdensdele. Jeg elsker at stå på ski og bruger min fritid i stalden og sammen med familie og venner.

Jeg underviser i/på:

  • Hestelinjen
  • I valgfaget ridning
  • I valgfaget ridning – spring

Læs mere

Poul Duedal

Lærer: Vejleder, matematik, tysk og kulturfag.

Poul Duedal

Lærer: Vejleder, matematik, tysk og kulturfag.

Jeg hedder Poul Duedal og er født og opvokset i Sønderjylland, tæt på den dansk / tyske grænse. Uddannet og dimitteret fra Herning Seminarium 1988. Ansat på Klank Efterskole siden august 1991.

Matematik har altid fyldt meget i mit liv. Jeg er så privilegeret at have undervist i matematik i hele min tid som lærer på et meget højt niveau. Jeg har dog også den ære at undervise elever, der har svært ved matematik.

Ud over matematik underviser jeg også i samfundsfag, geografi og historie!

Ved siden af undervisningen varetager jeg også skolevejledningen. Det er enormt spændende og interessant at hjælpe og rådgive forældre og elever i deres videre studievalg.

Jeg fotograferer også en del. Derfor underviser jeg også elever i fotografering m.m.

Læs mere

Rasmus Sørensen

Lærer: Dansk, fodbold og trivselslærer

Rasmus Sørensen

Lærer: Dansk, fodbold og trivselslærer

Jeg underviser i dansk og fodbold, begge ting jeg brænder for. Derudover er jeg trivselslærer, hvilket hovedsageligt består af at snakke og holde øje med de elever, der har brug for lidt ekstra omsorg, nu hvor mor og far ikke altid lige er ved hånden. Jeg holder af at sige, at det aldrig er børnenes skyld.

Jeg er vild med mine 2 dejlige døtre, min smukke kone, vores hund Leffe samt musikerne Johnny Madsen og Allan Olsen.

Kort sagt fløjtes der på cykelturen både til og fra arbejde…

Vi ses på KE, jeg vil glæde mig til at møde jer.

Læs mere

Rasmus Wagner

Lærer:  Cykling, matematik og idræt

Rasmus Wagner

Lærer:  Cykling, matematik og idræt

Mere information kommer snarest.

Læs mere

Thomas Rytter Nicolaisen

Lærer: Anventurelinje, fysik og engelsk

Thomas Rytter Nicolaisen

Lærer: Anventurelinje, fysik og engelsk

Jeg hedder Thomas. Født i 68 og lærer fra 2003. Mine interesser omfatter naturvidenskab, politik, litteratur, sport (Liverpool er verdens bedste klub), sprog, mad…

På Klank møder man mig i fysik/kemi, engelsk, adventure og løb.

Målsætning: løbe marathon under 3 timer og gennemføre en ironman.

Læs mere

Troels C. Kolstrup

Lærer: Kunst, Matematik og valgfag

Troels C. Kolstrup

Lærer: Kunst, Matematik og valgfag

Læs mere

Hanne Nielsen

Køkkenchef og valgfag

Hanne Nielsen

Køkkenchef og valgfag

Jeg er født i 1968, altså 46 år. Jeg bor i Skovby, ca. 5 km. fra skolen så jeg får en lille frisk cykeltur, året rundt. Jeg har været køkkenleder her på skolen siden 2008. Tidligere har jeg arbejdet i daginstitutioner, universitetskantine og 10 år på børnehjem, så madlavning til børn og unge har altid fyldt meget i mit arbejdsliv. Jeg elsker at have unge mennesker omkring mig. Jeg er rigtig glad for at være køkkenleder på Klank Efterskole.
Jeg er også uddannet håndarbejdslærer, så ind i mellem er jeg også at finde på liniefaget Tekstil/Design, og som underviser på valgfag.
Når jeg ikke er på arbejde, ser man mig gladest sammen med min familie (mand og hans 2 drenge), når jeg laver håndarbejde, læse en god bog, rode rundt i min have, slappe af på terrassen,  når jeg roer i kajak eller dykker ned under havets overflade.

Læs mere

Bonnie Salling

Ernæringsassistent

Bonnie Salling

Ernæringsassistent

Jeg er en ret sød (ifølge mig selv) pige fra 1974 som har været ansat på Klank efterskole siden 2008.

Jeg er uddannet ernæringsassistent og arbejder derfor i køkkenet. Selvom min “titel” er ernæringsassistent, lever jeg ikke sundere end alle andre, jeg ELSKER også chokolade og rødvin. Jeg har været uddannet siden 1995, og har siden da arbejdet på forskellige lokalcentre og har også været nogle år på Marseliesborg hospitalet.

Da jeg fik muligheden for at prøve kræfter med de unge og deres kost, sprang jeg til og det er jeg bare RIGTIG glad for! Stemningen i et køkken fyldt med elever, er skøn.

Når jeg ikke er på skolen, er jeg sammen med min familie som består af, ham jeg er gift med, Michael, vores søn, Karl-Alfred, på  11 år og vores datter, Lucca-Marie, på 10 år. Desuden har jeg en hund, som har damp, og ham kalder vi Matti.

I min fritid løber jeg meget. Sport i det hele taget fylder en stor del i mit liv. Humøret er i top og jeg får meget mere overskud til hverdagen, når jeg er i god form. Jeg deltager også gerne i løb med efterskolen f.eks halvmaraton. Det er en god måde at være sammen med elever og kolleger.

Læs mere

Dorthe Kæmpe Simonsen

Ernæringsassistent

Dorthe Kæmpe Simonsen

Ernæringsassistent

Læs mere

Dorthe
Kragelund

Rengøringsassistent

Dorthe
Kragelund

Rengøringsassistent

Jeg hedder Dorthe og er født i ´63.

Jeg bor i Galten sammen med min mand. Hver weekend tager jeg på camping og i min fritid kan jeg godt lide at hækle, gå ture og læse en god bog.

Læs mere

Nedzad Mulaahmetovic

Pedelmedhjælper

Nedzad Mulaahmetovic

Pedelmedhjælper

Læs mere

Bo Risager

Pedel

Bo Risager

Pedel

Jeg hedder Bo og er uddannet tømrer. På skolen er jeg oftes at finde på mit værksted, hvis ikke lige jeg er igang med male, bore, skrue, slæbe, bygge, flytte eller udtænke løsninger til en skole som er over 100 år gammel…

Ved siden af skolen har jeg et par dejlige børn og så er jeg ret vild med lystfiskeri.

Læs mere

Søren Severinsen

Lærer: Engelsk og eSport

Søren Severinsen

Lærer: Engelsk og eSport

Læs mere

Rasmus Hedegaard Sørensen

Lærer: Fodbold og valgfag

Rasmus Hedegaard Sørensen

Lærer: Fodbold og valgfag

Rasmus Hedegaard,  lærer på fodboldlinjen og valgfag. jeg har B1 træneruddannelse, er tidligere seniortræner i København, har altid spillet fodbold og som junior og ynglinge på liganiveau.

jeg har læst Idræt på universitetet, og har også haft fokus på træningsplanlægning i forhold til både styrke og vægttab samt genoptræning.

Udover lærergerningen og uddannelsen har jeg mit eget firma ”NoBadDays”, hvor jeg er stuntman til filmproduktion og tv-serier. Herunder bl.a. Dicte, Grey zone, Herrens veje, Friheden, Iqbal, Far til fire film, Sognfri, Kvinden i buret.

jeg er friluftsnørd med uddannelser som friluftsvejleder, klatreinstruktør og kajakinstruktør

Læs mere

Marie Louise Thalling

Lærer: Tysk og Filosofi

Marie Louise Thalling

Lærer: Tysk og Filosofi

Læs mere

Pavel Herrera Duquesne

Danselinjen

Pavel Herrera Duquesne

Danselinjen

Læs mere

Anna Koch

Danselinjen

Anna Koch

Danselinjen

Læs mere

Mia Therese Bach

Teater

Mia Therese Bach

Teater