Dans efterskole - Klank Efterskole

på mulighedernes

efterskole

HIP HOP/MODERNE DANS

Dans har eksisteret I alle kulturer I tusindvis af år på grund af dens magiske påvirkning og positive kraft.

Vi vokser, får energi og ikke mindst fællesskabsfølelse I samvær med andre I dansen

Dans på Klank Efterskole ( 6 timer/uge )

Målgruppe:

• Du elsker dans og har stor lyst til at udvikle dig som danser,
  • Du vil være med til at lave koreografier og måske undervise andre.
  • Der gives karakter på danselinjen.

(Har du tidligere lidt af fysiske skader, som har det med at komme igen – bør du vælge et andet linjefag og nøjes med dans som valgfag)

DANSELINIENS INDHOLD:

Dagligdag:

DGI – junior instruktøruddannelse:

• Mulighed for at få undervisning i at undervise – eleverne får endvidere arrangeret danse praktik – for at afprøve sig selv som underviser.

Danselinjen på Tur:

• Inspirationstur til Bruxelles/Berlin/Hamburg
  • Deltage I DPN BGI
  • Dansens Dag eller lignende events
  • Kaufmann Cup – (danse konkurrence)
  • Arrangere danse event for andre
  • Undervisning og danse show på Salsatek i Århus
  • Flash mob et sted ?
  • Lave show for Klank Efterskoles forældre ved forskellige lejligheder
  • Se danse forestillinger i Århus

Samarbejdspartnere:

NINI brothers

planumcamp

Louise Grosen er tidligere elev på Klank Efterskole

Louise Grosen 2014/2015

Danselinjen på Klank giver dig udfordringer og du kommer nogen gange på udebane. Danselinjen har givet mig inspiration, som jeg kan tage med mig ud i livet. Vi havde et super sammenhold og altid en go energi.

Personligt kunne jeg slappe helt af når vi havde dans. Det var skønt at kunne udtrykke sig gennem dansen og jeg fik mulighed for at undervise og have meget ansvar, hvilket jeg synes var super fedt. På et år fik jeg virkelig udviklet mig som danser og underviser.

—————————————————

Cecilie Bloksgaard er tidligere elev i 2009/2010

Cecilie Bloksgaard 2009/2010

På Klank byder undervisningen på en alsidighed der skifter fra år til år, da eleverne får muligheden for at bidrage til undervisningen. Noget jeg synes var fantastisk på Klank var at blive introduceret til en ny danseverden med salsa og samba. Det har været et lærerigt år, som har haft stor betydning for mit liv i dag.

Efter Klank havde jeg ikke fået nok af dansen, som førte mig videre til 3 år med dans på Oure Kostgymnasium. Efter Klank og Oure var jeg besluttet på at dansen skulle være.

Se flere tidligere elever på danselinjen >>

facility_1

Udvikling og dedikering

Dansen kræver tid, sved og hårdt arbejde, men mest af alt kærlighed