ELEVERNES EVALUERINGER

Evalueringen er lavet anonymt via skoleintra

Undersøgelser baseret på elevernes svar giver indblik i deres tilfredshed.

Elevevaluering af skoleåret 2016/17 Klank Efterskole

Elevholdet 2016/17 bestod af lige knap 100 elever. Eleverne kommer fra hele landet dog med en klar overvægt af elever fra Øst- og Midtjylland. De var fordelt på 6 klasser. 2 almindelige 9. klasser, 2 almindelige 10. klasser, 1 International 10. klasse, hvor undervisningen foregik på engelsk samt endelig en lille klasse med fokus på Dansk som 2. sprog.

Eleverne har hørt om Klank Efterskole via Efterskolernes hjemmeside samt fra venner og familie. De har valgt skolen primært på grund af linjefagene/International Klasse samt på baggrund af besøg på Efterskolernes Dag.

Eleverne har været meget glade for deres efterskoleophold og udtrykker generelt stor tilfredshed med undervisningen i såvel de boglige fag som linje- og valgfag. Specielt nævnes tilfredshed med det store udvalg af valgfag.

Årets hit: Galla aften, natløb, skitur, fastelavnsfest, skærmfri uge, omvendt dag, linjefagsdage, elevfester….

Forslag til næste år: Flere kontaktlærermøder, anskaffe flere ting til udendørsaktiviteter, flere skærmfrie uger, temaweekender, flere timer til dem, der ikke har tysk og fysik i 10. klasse.

Kommentarer til regler og konsekvenser: Reglerne er eleverne generelt tilfredse med, men der er uenighed om hvorvidt vores konsekvenser er hårde nok. Synspunkterne er ikke entydige og går fra tilfredshed til ønske om hårdere konsekvenser for regelbrud.

Elevholdet 2016/17.

eSport på Klank Efterskole, besøg os på Efterskolernes Aften. Husk også vores camp den 26 og 27 januar for 7., 8. og 9. klasser, det er gratis #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Jeg elsker dig ❤️ #klankefterskole
Åbent hus på Klank Efterskole. Kom og besøg os til Efterskolernes Aften #efterskole #klankefterskole #efterskolelivet