Værelseskammerater og roomies på Klank Efterskoles

ELEVERNES EVALUERINGER

Evalueringen er lavet anonymt via skoleintra

Undersøgelser baseret på elevernes svar giver indblik i deres tilfredshed.

Elevevaluering af skoleåret 2016/17 Klank Efterskole

Elevholdet 2016/17 bestod af lige knap 100 elever. Eleverne kommer fra hele landet dog med en klar overvægt af elever fra Øst- og Midtjylland. De var fordelt på 6 klasser. 2 almindelige 9. klasser, 2 almindelige 10. klasser, 1 International 10. klasse, hvor undervisningen foregik på engelsk samt endelig en lille klasse med fokus på Dansk som 2. sprog.

Eleverne har hørt om Klank Efterskole via Efterskolernes hjemmeside samt fra venner og familie. De har valgt skolen primært på grund af linjefagene/International Klasse samt på baggrund af besøg på Efterskolernes Dag.

Eleverne har været meget glade for deres efterskoleophold og udtrykker generelt stor tilfredshed med undervisningen i såvel de boglige fag som linje- og valgfag. Specielt nævnes tilfredshed med det store udvalg af valgfag.

Årets hit: Galla aften, natløb, skitur, fastelavnsfest, skærmfri uge, omvendt dag, linjefagsdage, elevfester….

Forslag til næste år: Flere kontaktlærermøder, anskaffe flere ting til udendørsaktiviteter, flere skærmfrie uger, temaweekender, flere timer til dem, der ikke har tysk og fysik i 10. klasse.

Kommentarer til regler og konsekvenser: Reglerne er eleverne generelt tilfredse med, men der er uenighed om hvorvidt vores konsekvenser er hårde nok. Synspunkterne er ikke entydige og går fra tilfredshed til ønske om hårdere konsekvenser for regelbrud.

Elevholdet 2016/17.

 

Ser frem til KE 🙃 #klankefterskole
Lovely girls💕 · · · · · · · #CPH #Copenhagen #Girls #NiceTrip #Jump #Trip #Four #KlankEfterskole
#lovelygirls #kbh #klankefterskole
Finally spring has come! A 2 hour ride in the sun, is the best way to spend a Wednesday! Felix was a gentleman, and I couldn’t have wished for a better companion❤️ #horsesofinstagram #summer #spring #sun #horsebackriding #horse #ke1718 #klankefterskole
Graffiti☀ · · · · · · #KlankEfterskole #Graffiti #StreetArt #Done #Colours #Kunst #Art #Efterskole
Dreaming of Summer and hoping for Spring #easterholiday #easter #home #family #eatout #restaurant #dinner #brunch #boardingschool #gammelelevdag #klankefterskole #yesterday #girl #smile #happy #spring #summer #sun
Teateruge på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Oscar statuetterne blev uddelt på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Klank International i Skotland #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
so yes #ivebeenbooked #klankefterskole #booked
Så er jeg klar med en opdatering til jer. Roxann og jeg, var blevet inviteret af Klank Efterskole til at komme ud og være, en slags forsøgskaniner. Da de havde foredrag med Claus Toftgaard. Hvis man tager trailer delen fra, var Roxann helt igennem fantastisk at have med. Fuldstændig ligeglad med godt og vel 130+ mennesker som stod og kiggede på. Den hest overrasker altså! Så er det bare trailer, vi skal have på plads igen ✨👏🏽 - Inden jeg for en masse spørgsmål omkring det foredrag. Fordraget handlede om at få sunde sportsheste, før, under og efter ridning. Og at gøre det så smertefri for både hest og rytter. Jeg har helt klart fået en masse ud af dette. Da han sagde mange ting som var meget præcise. Som jeg helt klart tager med mig! 🐴💙 #klankefterskole #goodhorse