ØKONOMI

DER KAN IKKE SÆTTES PRIS PÅ UDVIKLING

Det kan være svært at navigere rundt i det økonomiske ift. til et efterskoleophold, men vi vil her på siden give dig det fulde overblik.

Der er selvfølgelig nogle økonomiske omkostninger forbundet ved at have sit barn på efterskole.

For skoleåret 2020/21 er ugeprisen kr. 2400,00. all inclusive.
For skoleåret 2021/22 er ugeprisen kr. 2500,00. all inclusive.
For skoleåret 2022/23 er ugeprisen kr. 2550,00. all inclusive.

Beløbet dækker alle udgifter til kost, rejser, logi og undervisnings-materialer.
(OBS specialpris vedrørende Klnak International, se nærmere længere nede i teksten)

Alle ansøgere er sikret et mindstebeløb i tilskud fra staten og støtten søges gennem efterskolen. Støttens størrelse afhænger af hjemmets indkomst.

Hvad vil det koste at have dit barn på efterskole

OBS. Betalingsberegning for skoleåret 2020-2021

Gebyrer

Indmeldelsesgebyr: kr. 2.000
Indmeldelsesgebyret tilbagebetales ikke ved senere framelding

Depositum: kr. 0
Vi har ikke noget depositum

Udmeldelse:
Ved afbrudt ophold betales et udmeldelsesgebyr på 3 x kr. ugeprisen

Rejser
Alle planlagte rejser er inkluderet i ovenstående priser (med undtagelse af nedenstående, hvis man vælger Klank International)

Klank International
Der opkræves en ekstra betaling til den Internationale 10. klasse på kr. 4000 for studieturen, samt kr. 735,- pr. Cambridgefag eleven går til eksamen i.