Fællesskab og sammenhold på Klank Efterskole

OPTAGELSE

KOM PÅ KLANK OG OPLEV HVAD DET VIL SIGE AT GÅ PÅ EFTERSKOLE

For at blive elev på skolen skal du først have besøgt eller haft en samtale på skolen sammen med dine forældre. (Se nærmere under “besøgsdage” på hjemmesidens forside)

Som regel ringer I herud i forvejen og vi aftaler et besøg. Det er vores erfaring, at det altid er godt for begge parter at have mødt hinanden. Så får vi en mulighed for at tale med hinanden, og du og dine forældre kan danne jer et indtryk af det, der karakteriserer netop vores skole.

• Først efter besøget på skolen tager du og dine forældre, og skolen stilling til din optagelse.
  • Når optagelsesgebyret på 2000 kr. er betalt, er eleven optaget på skolen.

Mange besøger os også på efterskolernes dag eller efterskolernes aften, hvor alle efterskoler landet over holder åbent hus. Efterskolernes Dag foregår hvert år den sidste søndag i september klokken 13.00 til 17.00, og Efterskolernes Aften foregår hvert år den anden onsdag i januar klokken 18.00 til 21.00. Så skriv det allerede nu i kalenderen.

Udfyld nedenstående tilmelding til et skoleår  på klank

Cykeltur i introugen ved Knudsø ved Ry #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
💙 #klankefterskole
Forestilling slut👏 Seje unge mennesker efter kun 5 dage på efterskole #klankefterskole #engodstart #trætdatter #hjemmepåweekend❤️