Musikefterskole - Klank Efterskole

på mulighedernes

efterskole

MUSIK ER LIVSGLÆDE

Musiklinjen er for dig, der har lyst til at synge og spille i et forpligtende fælleskab med andre.

Musik på Klank Efterskole ( 6 timer/uge )

Kunne du tænke dig at gå på en rigtig musikefterskole? Musiklinien på Klank Efterskole er for dig, der har lyst til at synge og spille i et forpligtende fælleskab med andre.

Om du er begynder eller rutineret betyder ikke noget, blot du har lyst, engagement og vilje til at give dig i kast med musikkens udfordringer og oplevelser.

Vi vil have base i skolens nye studie og øvelokaler, udstyret med professionelt baggear og instrumenter til sammenspil, og Pro tools og Mac computer++ til studiearbejde.

Musiklinien har seks ugentlige undervisningstimer, men flere egne prøver og øvere må påregnes op til koncerter, shows,  musicalforestillinger og evt. indspilninger.

Musiklinien arbejder med:

• Orkestersammenspil, hvor I bliver udfordret på niveau.
  • Spille i faste orkestre med eget valgt materiale – også egne numre
  • Musical/teaterorkester ved den årlige musical
  • Fast orkester/backing for skolens elever
  • Begynderorkester for de uøvede
  • Rytmisk kor som vil blive grundstammen i mange af skolens “sangbegivenheder. Instrumental clinics for keyboard trommer bas guitar blæsere…..
  • Gennemgang og indføring i lyd – og studieteknik, såvel live-lydafvikling som studieindspilning
  • Musikindustriens udvikling de sidste 100 år… “en teknisk revolution…”
  • Genre og tidsperioder i den rytmiske musiks historie.
  • Musik til alle tider og formål…hvad kan musik også være fra healing til installationsmusik.
  • Vi skal spille/optræde på skolen/efterskoler og ungdomsfestivals – kort sagt musiklinien optræder ved enhver lejlighed…

Musiklinien skal afvikle livelyd ved koncerter, shows og andre optrædener, samt torsdagskoncerter med proff-kunstnere

Ture til professionelle studier, koncerter, Danmarks Radio og Musikkonservatoriet i Aarhus.

Kort sagt er der lagt op til en masse gode stunder på musiklinien, der vil elske at se dit musikalske talent blomstre.

Samarbejdspartnere:

Soundforce

Akustikken

DRS Drums

Stagehands

facility_1

Følelsen af tid og sted kan forsvinde helt med musikken

facility_2

Redskaber og instrumenter

Vi har alle de instrumenter du skal bruge for at spille.

facility_3

Område og lokaler

Vi et fantastisk musiklokale der kan rumme alle salgs musikere.

Cykeltur i introugen ved Knudsø ved Ry #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
💙 #klankefterskole
Forestilling slut👏 Seje unge mennesker efter kun 5 dage på efterskole #klankefterskole #engodstart #trætdatter #hjemmepåweekend❤️
Første uge på #klankefterskole veloverstået, selvom jeg fik nakket min tlf 3 gange på 5 dage så deeet