Værelseskammerater og roomies på Klank Efterskoles

INDHOLDS- OG ÅRSPLAN

SKOLEÅRET 2018-2019

På Klank Efterskole er det hele menneske i centrum.

Årsplan for skoleåret 2018/19: Årsplan 2018-2019

Indholdsplan for skoleåret 2017/18: Indholdsplan 2017 og 18

Skolens Værdigrundlag:

Eleverne skal opleve glæden ved livet, et fællesskab byggende på ligeværd, respekt, hensyn samt personlig integritet.

Den enkelte elev skal udvikles personligt via mødet med fællesskabet og opnå en forståelse af, at man er et led i en historisk og kulturel sammenhæng. Eleven skal føle tryghed, blive set, hørt og forstået – og se muligheder fremfor begrænsninger.
Vi har fokus på elevernes almene livsoplysning, samt indsigten i andre kulturer. Vi vil møde eleverne i et læringsmiljø, der udfordrer den enkelte fagligt og bygger på gensidig respekt og tillid. Vi forventer, at eleverne deltager aktivt med respekt for den enkelte, såvel som helheden.
Mangfoldighed og forskellighed er en kvalitet.

SKOLENS ELEVGRUPPE:

Skolen modtager elever fra hele landet og også elever fra udlandet. Skolen har plads til 114 elever i alderen 14 – 18 år fordelt på 9. og 10. klassetrin.

Skolens overordnede pædagogik:

Skolens pædagogik bygger på tanken om, at alle har samme ret til at lære. Vores forventning/krav til den enkelte er, at man i løbet af skoleåret flytter sig både fagligt og socialt.

Respekten for hinanden er det bærende element i mødet med andre.

Vi arbejder meget med denne respekt for andre, uanset faglighed, hudfarve m. m.

Vi arbejder også med, at i mødet med andre sker der automatisk udvikling, hvis man åbner sig.

Vi har et krav om aktiv deltagelse i skolens liv, som en forudsætning for, at man kan flytte sig. Det gælder selvsagt hele skolens liv, måltider, timer, arrangementer m. m.

Regelsættet på skolen er knyttet til dette og tager afsæt i, at det vigtigste er at give plads til andre. Bryder man dette, så arbejder vi med at rette til, således det  bliver muligt at komme videre.

 

Ovenstående betyder, at vi har en målsætning om ikke at sende elever væk fra skolen på grund af brud på regler. Kan man rette sine fejl, forbliver man en del af skolens liv.

 

Ser frem til KE 🙃 #klankefterskole
Lovely girls💕 · · · · · · · #CPH #Copenhagen #Girls #NiceTrip #Jump #Trip #Four #KlankEfterskole
#lovelygirls #kbh #klankefterskole
Finally spring has come! A 2 hour ride in the sun, is the best way to spend a Wednesday! Felix was a gentleman, and I couldn’t have wished for a better companion❤️ #horsesofinstagram #summer #spring #sun #horsebackriding #horse #ke1718 #klankefterskole
Graffiti☀ · · · · · · #KlankEfterskole #Graffiti #StreetArt #Done #Colours #Kunst #Art #Efterskole
Dreaming of Summer and hoping for Spring #easterholiday #easter #home #family #eatout #restaurant #dinner #brunch #boardingschool #gammelelevdag #klankefterskole #yesterday #girl #smile #happy #spring #summer #sun
Teateruge på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Oscar statuetterne blev uddelt på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Klank International i Skotland #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
so yes #ivebeenbooked #klankefterskole #booked
Så er jeg klar med en opdatering til jer. Roxann og jeg, var blevet inviteret af Klank Efterskole til at komme ud og være, en slags forsøgskaniner. Da de havde foredrag med Claus Toftgaard. Hvis man tager trailer delen fra, var Roxann helt igennem fantastisk at have med. Fuldstændig ligeglad med godt og vel 130+ mennesker som stod og kiggede på. Den hest overrasker altså! Så er det bare trailer, vi skal have på plads igen ✨👏🏽 - Inden jeg for en masse spørgsmål omkring det foredrag. Fordraget handlede om at få sunde sportsheste, før, under og efter ridning. Og at gøre det så smertefri for både hest og rytter. Jeg har helt klart fået en masse ud af dette. Da han sagde mange ting som var meget præcise. Som jeg helt klart tager med mig! 🐴💙 #klankefterskole #goodhorse