SKITUR

SKITUREN ER ET
HØJDEPUNKT FOR ALLE

“Når man er sammen med andre mennesker sker der noget – man sender noget ud og får noget tilbage!”.

Klank på ski

Klank Efterskole tager hvert år på skitur, Turen går i øjeblikket til Hemsedal i Norge.

Vi bor i små lejligheder (8-10 pers.) meget tæt på skilift og med adgang til fælleslokale, hvor vi hygger sammen om aftenen.

Vi er afsted på ski i 1. uge. De første dage afholder vi skiskole for eleverne, inddelt efter niveau. De efterfølgende dage tilbyder lærerne forskellige ture i terrænet, ligeledes inddelt efter niveau. Transport til og fra Hemsedal foregår med bus og færge.

Lidt om Hemsedal:

Hemsedal er med 43 pist kilometer et af Norges største alpinområder og byder på skiløb i verdensklasse. Her er alt hvad man kan ønske sig, lige fra et velfungerende alpinanlæg med pister i alle sværhedsgrader og et stort børneområde til pukkelpister og snepark.

Med 47 nedfarter af varierende sværhedsgrad er der alle muligheder for godt skiløb for såvel øvede som begyndere.
Hemsedal har i alt 6 stolelifte og den samlede liftkapacitet er så stor, at du ikke skal bruge din dyrebare tid på at stå i kø.

Den store begynderpark omfatter 6 lifter og 3 rullebånd samt sjove slalombaner, snelegeplads, små hop og rails, kælkeområde samt kiosk med servering.

Se mere om området på: https://www.skistar.com/da/Hemsedal/