Kunst efterskole - Klank Efterskole

Kunst

på mulighedernes

efterskole

KUNST ER FØLELSER

Vi sørger for at dine kunstneriske udtryk får lov til at folde sig ud, ved at give dig de rigtige værktøjer og tid.

Kunst på Klank Efterskole ( 6 timer/uge )

På Kunstlinjen kan du:

  • blive en del af et spændende og kreativt miljø
  • blive udfordret personligt og fagligt.
  • arbejde med kunst på en anderledes måde
  • udvikle dine kreative kompetencer

På kunstlinjen skal du arbejde med mange forskellige udtryksformer og projekter indenfor bl.a. Installationskunst – maleri – skravering – skulptur – tegning – collage og meget mere.

Det praktiske arbejde er i højsædet på Klank Efterskoles Kunstlinje. Men de praktiske teknikker bygger ovenpå en teoretisk viden. På Kunstlinjen skal du derfor lære om kunsthistorien gennem praktisk arbejde, for derved at få en dybere forståelse for faget.

Du får muligheden for at prøve kræfter med nye spændende emner og udtryksformer med baggrund i en historisk kontekst.

Vi vil på kunstlinjen tage udgangspunkt i den enkelte elevs niveau. Man kan derfor både være nybegynder og en “garvet” kunstner og stadig lære af undervisningen.

På Klank Efterskole tilstræber vi, at skabe et levende og inspirerende kreativt miljø, hvor der skal skabes udtryk, dekoreres og udvikles på nye ideer. Dette opnås bl.a. ved at eleverne selv er med til at udforme årsplanen.

På Klank Efterskoles Kunstlinje arbejder vi også sammen med bl.a. designlinjen og laver opgaver på tværs af linjefagene. Det er også sammen med Design, at vi i foråret  tager på fælles ekskursion til København. Her suger vi til os af kunst, kultur og kreativitet i landet spirende metropol. Ekskursionen indeholder fx rundvising back-stage på Det Kongelige Teater, samt relevante kunstmuseer. Vi kan også finde på at tage på Christrinia og blive vist rundt i den  kreative og kunstnersike oase.

Kunstlinjen skal være et rart og godt sted at være. Et sted hvor man kan udfolde og udfordre sine kreative tanker. Et sted hvor dygtige lærere og elever sammen opbygger og skaber nye ideer og kunstværker.

Kom og vær med til at opleve et lokale der summer af virkelyst og liv.

facility_1

Tid og sted

Der kan ikke tages tid på kunst, det handler om at kunne se ud over tid og sted.

 

facility_2

Redskaber og værktøj

Vi tilbyder mange former for redskaber til at forme kunsten. Du skal bare være kreativ nok.

facility_3

Område og lokaler

Klank gør meget ud af det kunstneriske hos eleverne, derfor er der selvfølgelig gode lokaler.

Ser frem til KE 🙃 #klankefterskole
Lovely girls💕 · · · · · · · #CPH #Copenhagen #Girls #NiceTrip #Jump #Trip #Four #KlankEfterskole
#lovelygirls #kbh #klankefterskole
Finally spring has come! A 2 hour ride in the sun, is the best way to spend a Wednesday! Felix was a gentleman, and I couldn’t have wished for a better companion❤️ #horsesofinstagram #summer #spring #sun #horsebackriding #horse #ke1718 #klankefterskole
Graffiti☀ · · · · · · #KlankEfterskole #Graffiti #StreetArt #Done #Colours #Kunst #Art #Efterskole
Dreaming of Summer and hoping for Spring #easterholiday #easter #home #family #eatout #restaurant #dinner #brunch #boardingschool #gammelelevdag #klankefterskole #yesterday #girl #smile #happy #spring #summer #sun
Teateruge på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Oscar statuetterne blev uddelt på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Klank International i Skotland #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
so yes #ivebeenbooked #klankefterskole #booked
Så er jeg klar med en opdatering til jer. Roxann og jeg, var blevet inviteret af Klank Efterskole til at komme ud og være, en slags forsøgskaniner. Da de havde foredrag med Claus Toftgaard. Hvis man tager trailer delen fra, var Roxann helt igennem fantastisk at have med. Fuldstændig ligeglad med godt og vel 130+ mennesker som stod og kiggede på. Den hest overrasker altså! Så er det bare trailer, vi skal have på plads igen ✨👏🏽 - Inden jeg for en masse spørgsmål omkring det foredrag. Fordraget handlede om at få sunde sportsheste, før, under og efter ridning. Og at gøre det så smertefri for både hest og rytter. Jeg har helt klart fået en masse ud af dette. Da han sagde mange ting som var meget præcise. Som jeg helt klart tager med mig! 🐴💙 #klankefterskole #goodhorse