Design efterskole - Klank Efterskole

Design

på mulighedernes

efterskole

DESIGN HANDLER OM RÅ KREATIVITET

Design handler ikke kun om at have den gode idé, men også om at have de rigtige værktøjer og gode rolige hænder.

Design på Klank Efterskole ( 6 timer/uge )

På designlinjen kan du:

  • Blive en del af et kreativt og kunstnerisk miljø.
  • Blive fagligt og personligt udfordret indenfor en række forskellige sy- og designmæssige områder.
  • Udvikle dine kreative kompetencer indenfor kunsthåndværk, syning og design.

På designlinjen kommer du til at arbejde med forskellige materialer og teknikker fx indenfor områderne; beklædningsdesign, modetegning, syning, mønsterkonstruktion, drapering, tekstiltryk, læderarbejde, filt, re-design og kunsthåndværk. Forløbene vil være praktisk orienteret, men undervejs vil der også gives teoretiske indspark til at udvikle dit design yderligere.

Gennem undervisningen på vores efterskole tilstræbes det, at eleverne opøves i selvstændigt at planlægge og gennemføre fremstillingen af forskellige produkter, dette både beklædning og designgenstande. I undervisningen vil der være en række bundne opgaver, som skal danne grundlag for elevernes selvstændige arbejde. Disse opgaver kan både være bundne i forhold til fx produkt, materiale og inspirationskilde.

Forløbene vil ofte blive afsluttet med en udstilling, foto-shot, modeshow el.lign. således, at vores arbejde også bliver set udenfor designlokalet på Klank Efterskole.

Faget kræver ingen faglige forkundskaber, da vi starter fra bunden med fx at lære symaskinen og overlockeren at kende. Det eneste du skal være forberedt på er at udvise initiativ, selvstændighed og tålmodighed, samt være med til at skabe en god og positiv stemning, der gør det lærerigt og hyggeligt at være på designlinjen.

På designlinjen kommer vi til at arbejde samme med kunstlinjen. Vi vil i løbet af skoleåret lave fælles projekter, hvor vi sammen skal skabe udtryk på tværs af de to linjer.

facility_1

Tid og idéer

Det kan tage lang tid at skabe sit eget, men den gode idé er tiden værd.

 

facility_2

Område og lokaler

Vi har store lyse lokaler med alt det nødvendige udstyr

facility_3

Facilitet 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consecteteur adipiscing elit

Ser frem til KE 🙃 #klankefterskole
Lovely girls💕 · · · · · · · #CPH #Copenhagen #Girls #NiceTrip #Jump #Trip #Four #KlankEfterskole
#lovelygirls #kbh #klankefterskole
Finally spring has come! A 2 hour ride in the sun, is the best way to spend a Wednesday! Felix was a gentleman, and I couldn’t have wished for a better companion❤️ #horsesofinstagram #summer #spring #sun #horsebackriding #horse #ke1718 #klankefterskole
Graffiti☀ · · · · · · #KlankEfterskole #Graffiti #StreetArt #Done #Colours #Kunst #Art #Efterskole
Dreaming of Summer and hoping for Spring #easterholiday #easter #home #family #eatout #restaurant #dinner #brunch #boardingschool #gammelelevdag #klankefterskole #yesterday #girl #smile #happy #spring #summer #sun
Teateruge på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Oscar statuetterne blev uddelt på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Klank International i Skotland #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
so yes #ivebeenbooked #klankefterskole #booked
Så er jeg klar med en opdatering til jer. Roxann og jeg, var blevet inviteret af Klank Efterskole til at komme ud og være, en slags forsøgskaniner. Da de havde foredrag med Claus Toftgaard. Hvis man tager trailer delen fra, var Roxann helt igennem fantastisk at have med. Fuldstændig ligeglad med godt og vel 130+ mennesker som stod og kiggede på. Den hest overrasker altså! Så er det bare trailer, vi skal have på plads igen ✨👏🏽 - Inden jeg for en masse spørgsmål omkring det foredrag. Fordraget handlede om at få sunde sportsheste, før, under og efter ridning. Og at gøre det så smertefri for både hest og rytter. Jeg har helt klart fået en masse ud af dette. Da han sagde mange ting som var meget præcise. Som jeg helt klart tager med mig! 🐴💙 #klankefterskole #goodhorse