Vores 9. Klasse giver dig alle de rigtige værktøjer

obligatoriske fag

Obligatoriske fag

På disse undersider kan du læse meget mere om vores forskellige obligatoriske fag. Fagene står under henholdsvis 9. – og 10. klasse. Bemærk at det ikke er alle fagene, der går igen på begge klassetrin.

Vi har på Klank Efterskole både en 9. klasse og en 10. klasse. Dette betyder at vi selvfølgelig har forskellige fag, på disse to linjer. Eleverne fra begge klassetrin får fag, som det er krævet, præcis ligesom den almindelige efterskole. Vi tilbyder dog vores helt eget præg på disse, og et par specielt struktuerede fag.

Du kan læse mere om fagene i 9. Klasse her – eller læse om 10. klasses fag her.

We did it!🔥 #klankefterskole
Girls✌🏻 #klankefterskole
Ordinary friday #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Så blev kjolen endelig færdig #klankefterskole