ride efterskole - Klank Efterskole

Ridning

på mulighedernes

efterskole

HESTELINJEN PÅ KLANK EFTERSKOLE ER NOGET HELT SPECIELT

Hestelinjen handler om meget mere end bare at ride. Ansvarlighed og ” hårdt ” arbejde er lige så vigtige dele af denne linje.

Hestelinjen på Klank Efterskole (6 timer/uge)

 

På Klank Efterskole tilbyder vi kvalificeret rideundervisning, som er tilpasset dit niveau. Du skal få oplevelsen af succes, samt mulighed for at dygtiggøre dig inden for arbejdet med heste, både fra jorden og fra hesteryg. Der gives undervisning i dressur, spring, ponygames, kvadrilleridning, horsemanship, turridning samt i andre sjove discipliner.

For at give dig de bedste forudsætninger for at udvikle og dygtiggøre dig, vil der være stor fokus på grundridning og balance, hvilket er fundamentet for at opnå et højere niveau indenfor ridekunsten.

På hestelinjen vil du også blive undervist i rideteori, hestens røgt og pleje samt fodring, derudover vil du få viden om hestens anatomi, psykologi, soignering og sygdomslære. Rent praktisk foregår undervisningen henholdsvis i skolens ridehal, i det omkringliggende terræn, i stalden samt i vores teorilokale.

En gang om året har vi en udflugt til Hingste Kåring i Herning, her ser vi gallashow samt oplever hest&rytter messen.

På hestelinjen er det vigtigt at ridningen og staldarbejdet er en helhed. Derfor følger der automatisk nogle forpligtelser og et ansvar med, som vi forventer du kan leve op til. Der vil være fodring, pleje og staldarbejde, samt rengøring og vedligeholdelse af hovedtøj og sadler. Disse forpligtelser ligger i hverdagen, men også nogle gange i weekenden.

For at kunne deltage på Hestelinjen skal du have interesse, lyst og glæde ved at være sammen med hestene, resten kan du lære.

OBS. Hestelinjen er meget søgt. Derfor er det nødvendigt at være i meget god tid med tilmeldinger. Som udgangspunkt skal man regne med tilmelding mindst et år før, man skal på efterskole. Til skoleåret 17/18 er der for længst oprettet venteliste og til 18/19 er der allerede halvt fyldt.

facility_1

Tider og fritid

Det vigtigste er forholdet mellem hest og elev.

facility_2

Udstyr og hestene

Vi har hestene – du medbringer eget rideudstyr

facility_3

Område og lokaler

Vi har en stor ridehal med masser af plads til elever og heste.

Ser frem til KE 🙃 #klankefterskole
Lovely girls💕 · · · · · · · #CPH #Copenhagen #Girls #NiceTrip #Jump #Trip #Four #KlankEfterskole
#lovelygirls #kbh #klankefterskole
Finally spring has come! A 2 hour ride in the sun, is the best way to spend a Wednesday! Felix was a gentleman, and I couldn’t have wished for a better companion❤️ #horsesofinstagram #summer #spring #sun #horsebackriding #horse #ke1718 #klankefterskole
Graffiti☀ · · · · · · #KlankEfterskole #Graffiti #StreetArt #Done #Colours #Kunst #Art #Efterskole
Dreaming of Summer and hoping for Spring #easterholiday #easter #home #family #eatout #restaurant #dinner #brunch #boardingschool #gammelelevdag #klankefterskole #yesterday #girl #smile #happy #spring #summer #sun
Teateruge på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Oscar statuetterne blev uddelt på Klank #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Klank International i Skotland #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
so yes #ivebeenbooked #klankefterskole #booked
Så er jeg klar med en opdatering til jer. Roxann og jeg, var blevet inviteret af Klank Efterskole til at komme ud og være, en slags forsøgskaniner. Da de havde foredrag med Claus Toftgaard. Hvis man tager trailer delen fra, var Roxann helt igennem fantastisk at have med. Fuldstændig ligeglad med godt og vel 130+ mennesker som stod og kiggede på. Den hest overrasker altså! Så er det bare trailer, vi skal have på plads igen ✨👏🏽 - Inden jeg for en masse spørgsmål omkring det foredrag. Fordraget handlede om at få sunde sportsheste, før, under og efter ridning. Og at gøre det så smertefri for både hest og rytter. Jeg har helt klart fået en masse ud af dette. Da han sagde mange ting som var meget præcise. Som jeg helt klart tager med mig! 🐴💙 #klankefterskole #goodhorse