ride efterskole - Klank Efterskole

Ridning

på mulighedernes

efterskole

HESTELINJEN PÅ KLANK EFTERSKOLE ER NOGET HELT SPECIELT

Hestelinjen handler om meget mere end bare at ride. Ansvarlighed og ” hårdt ” arbejde er lige så vigtige dele af denne linje.

Hestelinjen på Klank Efterskole (6 timer/uge)

 

På Klank Efterskole tilbyder vi kvalificeret rideundervisning, som er tilpasset dit niveau. Du skal få oplevelsen af succes, samt mulighed for at dygtiggøre dig inden for arbejdet med heste, både fra jorden og fra hesteryg. Der gives undervisning i dressur, spring, ponygames, kvadrilleridning, horsemanship, turridning samt i andre sjove discipliner.

For at give dig de bedste forudsætninger for at udvikle og dygtiggøre dig, vil der være stor fokus på grundridning og balance, hvilket er fundamentet for at opnå et højere niveau indenfor ridekunsten.

På hestelinjen vil du også blive undervist i rideteori, hestens røgt og pleje samt fodring, derudover vil du få viden om hestens anatomi, psykologi, soignering og sygdomslære. Rent praktisk foregår undervisningen henholdsvis i skolens ridehal, i det omkringliggende terræn, i stalden samt i vores teorilokale.

En gang om året har vi en udflugt til Hingste Kåring i Herning, her ser vi gallashow samt oplever hest&rytter messen.

På hestelinjen er det vigtigt at ridningen og staldarbejdet er en helhed. Derfor følger der automatisk nogle forpligtelser og et ansvar med, som vi forventer du kan leve op til. Der vil være fodring, pleje og staldarbejde, samt rengøring og vedligeholdelse af hovedtøj og sadler. Disse forpligtelser ligger i hverdagen, men også nogle gange i weekenden.

For at kunne deltage på Hestelinjen skal du have interesse, lyst og glæde ved at være sammen med hestene, resten kan du lære.

OBS. Hestelinjen er meget søgt. Derfor er det nødvendigt at være i meget god tid med tilmeldinger. Som udgangspunkt skal man regne med tilmelding mindst et år før, man skal på efterskole. Til skoleåret 17/18 er der for længst oprettet venteliste og til 18/19 er der allerede halvt fyldt.

facility_1

Tider og fritid

Det vigtigste er forholdet mellem hest og elev.

facility_2

Udstyr og hestene

Vi har hestene – du medbringer eget rideudstyr

facility_3

Område og lokaler

Vi har en stor ridehal med masser af plads til elever og heste.

Hvad skal man med 1D & Justin Bieber, når det er drengene fra KE der er det helt store hit? #klankefterskole #goals #fan @kristianlaursen22 @sogaard2001
eSport på Klank Efterskole, besøg os på Efterskolernes Aften. Husk også vores camp den 26 og 27 januar for 7., 8. og 9. klasser, det er gratis #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Jeg elsker dig ❤️ #klankefterskole
Åbent hus på Klank Efterskole. Kom og besøg os til Efterskolernes Aften #efterskole #klankefterskole #efterskolelivet
🍻🎊 fuck ja om der var fest #KE #KlankEfterskole
Jeg kan godt lide disse to #klankefterskole
#warnermusicdenmark #beautiful #snow #winter #bluesky #light #friends #goodtimes #klankefterskole #ke1617 #love #memories #nature #fantasticwiew #hemsedalen ❤️ @warnermusicdenmark @julie_tibsen @_fat_unicorn_lvl3000 @emilliieee___ @fenj0023 @carolinenetter
RoboTech i kultur- og naturfagsugen på Klank. Her bygges og programmeres Lego-robotter #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Night Trial Aarhus. 8 november, højt humør fra KE #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Party yesterday with the best people❤🎉 · · · · · · · #Party #WithFriends #KlankEfterskole #Elevfest #Crazy #TooDrunk
Jeg kan godt lide bo❤️ #klankefterskole