MATHEMATICS

MATH IS ALL AROUND US

Cambridge IGCSE Mathematics gives you the opportunity to develop your mathematical knowledge and understanding in English.

What is Cambridge IGCSE Mathematics?

You will learn about numbers, patterns and mathematical methods. In addition your ability to solve problems and interpret results will improve.

As a student you will gain skills that give you a solid foundation for further study.

Hvad er Cambridge IGCSE Mathematics?

Cambridge IGCSE Mathematics giver dig mulighed for at udvikle din matematiske viden og forståelse på engelsk.

Du vil lære om tal, mønstre og matematiske metoder. Derudover vil din evne til at løse problemer og fortolke resultater blive forbedret.

Som elev vil du opnå færdigheder, der giver dig et solidt grundlag for videre uddannelse.

We did it!🔥 #klankefterskole
Girls✌🏻 #klankefterskole
Ordinary friday #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Så blev kjolen endelig færdig #klankefterskole