COMBINED SCIENCE

study biology, chemistry
and physics in English

What is Cambridge IGCSE Combined Science?

Cambridge IGCSE Combined Science gives you the opportunity to study biology, chemistry and physics in English. As a student you will learn about basic principles of each subject through a mix of theory and practice.

By doing that you will learn how science is studied and practised. In addition you will become aware that the results of scientific research can have both good and bad effects on individuals, communities and the environment.

You will also develop an understanding of the scientific skills needed for further study.

Hvad er Cambridge IGCSE Combined Science?

Cambridge IGCSE Combined Science giver dig mulighed for at lære biologi, kemi og fysik på engelsk. Som elev vil du lære om grundlæggende principper for hvert fag gennem teori og praksis.

På den måde vil du lære hvordan naturvidenskab studeres og udføres. Derudover vil du blive klar over, at følgerne af naturvidenskabelig forskning kan have både gode og dårlige effekter på individer, samfund og miljøet.

Du vil også udvikle naturvidenskabelige kundskaber og færdigheder, der er nødvendige ved videre uddannelse.

Cykeltur i introugen ved Knudsø ved Ry #klankefterskole #efterskole #efterskolelivet
💙 #klankefterskole
Forestilling slut👏 Seje unge mennesker efter kun 5 dage på efterskole #klankefterskole #engodstart #trætdatter #hjemmepåweekend❤️
Første uge på #klankefterskole veloverstået, selvom jeg fik nakket min tlf 3 gange på 5 dage så deeet