COMBINED SCIENCE

study biology, chemistry
and physics in English

What is Cambridge IGCSE Combined Science?

Cambridge IGCSE Combined Science gives you the opportunity to study biology, chemistry and physics in English. As a student you will learn about basic principles of each subject through a mix of theory and practice.

By doing that you will learn how science is studied and practised. In addition you will become aware that the results of scientific research can have both good and bad effects on individuals, communities and the environment.

You will also develop an understanding of the scientific skills needed for further study.

Hvad er Cambridge IGCSE Combined Science?

Cambridge IGCSE Combined Science giver dig mulighed for at lære biologi, kemi og fysik på engelsk. Som elev vil du lære om grundlæggende principper for hvert fag gennem teori og praksis.

På den måde vil du lære hvordan naturvidenskab studeres og udføres. Derudover vil du blive klar over, at følgerne af naturvidenskabelig forskning kan have både gode og dårlige effekter på individer, samfund og miljøet.

Du vil også udvikle naturvidenskabelige kundskaber og færdigheder, der er nødvendige ved videre uddannelse.

eSport på Klank Efterskole, besøg os på Efterskolernes Aften. Husk også vores camp den 26 og 27 januar for 7., 8. og 9. klasser, det er gratis #klankefterskole #efterskolelivet #efterskole
Jeg elsker dig ❤️ #klankefterskole
Åbent hus på Klank Efterskole. Kom og besøg os til Efterskolernes Aften #efterskole #klankefterskole #efterskolelivet
🍻🎊 fuck ja om der var fest #KE #KlankEfterskole