EVALUERING AF SKOLEÅRET 2015/2016

Evaluering af året der gik

Året gik, og det er tid til at kigge tilbage.

Indsatsområder for skoleåret 2015/16

• Fastholdelse af elever.
  • PR-indsats for at nå 100 elever til skoleåret 16/17
  • Røgfri skole
  • ” Flygtningeelever “

Evaluering på indsatsområder:

Ad. Fastholdelse af elever:
Skoleåret 15/16 startede med 84 elever og sluttede med 87 elever.
Elevernes trivsel skal der hele tiden være fokus på, men specielt i efteråret ( november ) skal kontaktlærere m. fl. være ekstra opmærksomme. Det er her, når mørket sænker sig og den første efterskoleeufori har lagt sig, at hverdagen begynder og nogle finder ud af, at de ikke kan undvære dem derhjemme eller i hvert fald synes, at det er for svært at gå på efterskole.
Kontaktlærertiden opprioriteres til skoleåret 2016/17.

Ad. PR-indsats for at nå 100 elever til skoleåret 16/17.
Elevoptaget i løbet af foråret så godt ud og d. 6/8-2017 startede nøjagtig 100 elever 🙂
Samarbejdet med Compan Young fortsætter – PR-indsatsen på de digitale medier intensiveres. Næste tiltag bliver små filmsekvenser med interviews af elever og lærere.

Ad. Røgfri skole.

Klank Efterskole har været røgfri siden skoleåret 2008/09. I skoleåret 15/16 var det ikke cigaretter, der var noget problem. Derimod er e-cigaretter åbenbart blevet den nye trend. Skolens regler vedr. e-cigaretter er de samme som med almindelige cigaretter. Der må ikke ryges. Der sættes kraftigt ind med oplysning og håndhævelse af regler straks i det nye skoleår.

Ad. ” Flygtningeelever “:

Klank  Efterskole har til skoleåret 2015/16 indgået en aftale med Skanderborg Kommune om optag af 2-3 flygtningeelever.
Der har været etableret en lille klasse med fokus på Dansk, Engelsk og Matematik, samt dansk kultur.
Ordningen har været meget velfungerende og aftalen forlænges til også at gælde i 2016/17.

Sept. 2016

KE 16/17 tak for et mega fedt år, kommer til at savne jer❤️ #klankefterskole
. Kommer til at savne hver og en! Tusinde tak for et fantastisk år ❤️ #klankefterskole
KE galla 16/17 ❤️#galla #klankefterskole